ALDE Moşoaia strânge semnături pentru susţinerea lui Călin Popescu Tăriceanu la prezidenţiale

Pe 11 august, ALDE Moşoaia a dat startul campaniei de strângere de semnături pentru susţinerea canidaturii la prezidenţiale a lui Călin Popescu Tăriceanu, după cum ne-a declarat preşedintele organizaţiei locale, Ion Dincă. Alegerile pentru preşedintele României va avea loc în două tururi de scrutin, primul fiind pe data de 10 noiembrie. 

CITEȘTE ȘI .... Cu dubița firmei furată și cu permisul suspendat, a plecat la Pitești! Hoțul a fost reținut


ALDE Moşoaia dă un semnal de mobilizare tuturor membrilor și simpatizanților săi, tuturor celor care îşi doresc să aibă la conducerea statului un om echilibrat, responsabil, matur politic, în stare să redea demnitatea și prestigiul României, apărând interesele tuturor cetățenilor români, oriunde s-ar afla.

 “Avem nevoie de un viitor preşedinte care să ne unească pe noi românii, capabil să facă faţă provocărilor din plan intern şi internaţional, care să ne reprezinte cu demnitate interesele la nivel european. Călin Popescu Tăriceanu este un veritabil om de stat, iar cei care nu mai dores un nou mandat ratat, ca cel al lui Klaus Iohannis le cer să vină alături de noi, pentru a înlătura de la putere politicienii slabi, vulnerabili şi care nu au dovedit că au calităţile necesare primului om în stat. Semnaţi pentru o Românie puternică și unită! Semnaţi pentru Călin Popescu-Tăriceanu, președintele României! Evitaţi să vă daţi semnătura pentru susţinerea lui Iohannis, candidatul PNL, deoarece activitatea sa din ultimii 5 ani arată suficient de clar că nu mai merită un nou mandat!”, a argumentat Ioan Dincă, preşedinte ALDE Moşoaia.