ALDE Argeș se pregătește pentru Conferința Teritorială de Alegeri

Președintele ALDE Argeș, Simona Brătulescu, și colegii de partid au demarat pregătirile pentru Conferința Teritorială de Alegeri. Aceasta va avea loc în luna noiembrie, la Pitești, la eveniment fiind aşteptaţi doi dintre cei mai importanţi oameni din partid - preşedintele Călin Popescu Tăriceanu şi secretarul general Daniel Chițoiu.

De asemenea, sunt invitaţi să participe la conferinţa de la Piteşti şi colegi din țară, președinți de filiale care vor participa activ la discuțiile din cadrul ședințelor și al conferinței, precum și parlamentari ALDE, care vor sosi alături de deputatul Andrei Gerea. 


 30% din şefii organizaţiilor locale au fost schimbaţi
În ceea ce privește activitatea ALDE Argeș, Simona Brătulescu s-a preocupat îndeaproape alături de colegii de partid de organizațiile care nu și-au atins targetul și de cei care nu le-au gestionat așa cum era de așteptat:

„La nivel local au loc alegeri în anumite organizații, am reușit să acoperim până acum toate cele 102 localități la nivel de organizare. Sigur că acolo unde au fost depistate probleme, iat targetul nu a fost atins, oamenii au fost schimbați, pentru că noi avem niște ținte foarte clar trasate de la care nu ne abatem și pentru care nu facem compromisuri. Într-o proporţie de 30% au fost schimbate conducerile anterioare tocmai pentru a restabili ordinea în dezordine și pentru a ne putea continua proiectele de viitor” - a precizat președintele ALDE Argeș, Simona Brătulescu. 


Se lucrează la legea salvamontului 
Simona Brătulescu speră ca, în perioada imediat următoare, cu susținerea deputatului Andrei Gerea și alături de alți colegi de partid, să continue munca la inițiativa legislativă cu privire la funcționarea serviciilor Salvamar și Salvamont. La această  inițiativă  legislativă, preşedintele ALDE Argeş ține foarte mult, cunoscută fiind și implicarea sa din calitatea de vicepreședinte al CJ Argeș în demersurile pentru dotarea serviciului Salvamont al judeţului:

„Este necesară o lege prin care să fie reglementate foarte clar atribuțiile salvatorilor. De asemenea, oamenii trebuie să fie cumva constrânși printr-o lege să respecte întocmai indicațiile celor care fac parte din echipele Salvamar și Salvamont. Astfel nu vom mai fi nevoiți să asistăm la tragedii, pentru că, din nefericire, la noi, chiar dacă acești oameni depun eforturi supraomenești pentru a le salva viețile, cetățenii ignoră cu bună știință avertismentele salvatorilor”, a susținut Simona Brătulescu.