ALDE Argeș - petrecere în cinstea persoanelor de vârsta a treia!


ALDE Argeș, în frunte cu Andrei Gerea și ministrul secretar de stat în Ministerul Energiei, Robert Tudorache, a organizat ieri o frunoasă petrecere dedicată persoanelor în vârstă din Municipiul Pitești.
nvitații s-au bucurat de prezența ministrului secretar de stat Robert Tudorache și a echipei ALDE Pitești cărora le-au fost împărtășite din bucuriile și doleanțele celor aflați la vârsta a treia. 
„Urez sărbătoriților zilei să fie sănătoși și să rămână alături de noi cât mai mult timp de aici înainte ca să ne putem bucura de înțelepciunea și experiența lor, acumulate în toate domeniile vieții. La mulți ani, dragi părinți și bunici ai tuturor, să rămâneți cât mai mult timp alături de noi!”, a declarat președinte ALDE Pitești, Robert Tudorache.

Acest eveniment festiv este o tradiție pentru formațiunea politică, datând din anul 2004.

CITEȘTE ȘI ..UPDATE! Proprietarul casei în flăcări de la Râca a făcut atac de panică!

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este sărbătorită la data de 1 Octombrie. Sărbătoarea vârstnicilor a fost instituită, la 14 decembrie 1990, de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, în baza Rezoluției nr. 45/106. A fost inițiată în 1982 prin elaborarea unui Plan internațional de acțiune privind ajutorarea persoanelor în vârstă. Planul a fost adoptat în același an de către Adunarea Mondială privind Îmbătrânirea și aprobat de către Adunarea Generală a ONU.