ALARMANT! Viteză incredibilă în Pitești! Șoferi prinși cu peste ...

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.


În urma verificărilor, 5 șoferi au fost prinși pe străzile din Argeș conducând cu viteză excesivă. Trei dintre aceștia au fost depistați pe bd. Frații Golești din Pitești. Este vorba despre un bărbat de 30 de ani, din Ungheni, care a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 116 km/h. De asemeenea, un tânăr de 21 de ani din comuna Albota a fost prins conducând cu 114 km/h. Recordul, în urma acestor verificări, este deținut de un tânăr de 22 de ani, tot din Albota, care conducea un autoturism pe Frații Golești cu 145 km/h.

Pe Calea Câmpulung au fost depistați alți doi bărbați. Este vorba despre un tânăr de 26 de ani din Mihăiești care a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 117 km/h. Nici conducătorii auto trecuți de prima tinerețe nu se lasa mai prejos, în aceeași zonă fiind surprins un șofer de 65 de ani din comuna Mărăcineni, în timp ce conducea un autoturism cu 108 km/h.

Cei 5 șoferi au fost sancționați, fiecare cu câte o amendă de 1305 lei. De asemenea, permisele le-au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.