Femeia din comuna Bârla dispărută de acasă - găsită moartă!

Update, 31 ianuarie:

Din păcate în cursul după-amiezii de ieri, femeia din comuna Bârla dată dispărută a fost găsită decedată.

Locul în care a fost găsită este peste albia râului Cotmeana, la limita dintre câmp și pădure.

Nu prezenta urme de violență.

 

O femeie, din comuna Bârla, în vârstă de 70 de ani, a dispărut de acasă. Femeia, Drăghici Maria, a plecat voluntar, ieri.

CITEȘTE ȘI ... (video) Fără casă în miez de iarnă. Proprietarul, cu arsuri pe față și mâini

Semnalmente: înălțime 1,56 m, greutate aproximativ 50 kg, constituție atletică, păr grizonat, lung până la baza umerilor, ochi căprui.

Nu se cunoaște vestimentația la momentul plecării.

Femeia a fost căutată de polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, împreună cu membri de familie și cu voluntari din cadrul Primăriei Bârla. 

”Au fost contactate rude și persoane cunoscute din alte localități, au fost verificate camere de surpaveghere din zonele pe unde ar fi putut trece, au fost efectuate căutări pornind de la locuința persoanei în cauză, pe teren viran, zona împădurită din apropiere, precum și pe malul pârâului Cotmeana, aflat la circa 2 km față de locația de unde a plecat, însă până în prezent nu au rezultat indicii despre femeia dispărută.”, spun polițiștii.

Persoanele care pot da relaţii despre femeia în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Costești, telefon 0248 672 336.