Ai umor? Vrei să te remarci? Nu rata acest festival!!!

Casa de Cultură a Studenților Pitești caută tineri si studenți, în vederea participării la Festivalul Național Studențesc de Satira și Umor de la Târgul Mureș. Cei interesați sunt așteptați, la preselecție, până pe data de 7 noiembrie 2019, între orele 10:00-20:00, la sediul CCS Pitești din strada Panselelor, nr.2.

Pentru alte amănunte ne puteți suna la numărul de telefon 0348.430.939. Ministerul Tineretului și Sportului, prin Casa de Cultură a Studenților Târgu Mureș organizează, în perioada 15-17 noiembrie 2019, cea de-a XX-a ediție a Festivalului Național Studențesc de Satira și Umor. Evenimentul se adresează tinerilor și studenților dornici să se remarce. Concursul se va desfășura pe două secțiuni, după cum urmează:

1. Concurs de creație - Caricatura (grafică satirică, portrete)
- Fotografie umoristică (format max. 30 x 40 și min. 18 x 24 cm)
- Video – camera ascunsă (filmulețe de max. 1 minut și 30 de secunde)

2. Concurs de interpretare (genuri: pantomime, cantec satiric, moment satiric și umoristic, stand-up comedy, improvizație).

 

 


În repertoriu, concurenții vor aborda exclusiv creații proprii. Concursul de interpretare se va organiza pe următoarele categorii: grup (maxim 10 persoane) – timp max. 10 minute; individual (maxim o persoană) – timp max. 5 minute. Masa și cazarea participanților vor fi asigurate.