Ai nevoie de o ședință de masaj? Vino la Complex Sportiv Comesad!

Corpul tău a fost intens solicitat în ultima vreme? Antrenamentele de la sala de fitness, meciurile de tenis sau „turele” pe bicicletă te lasă cu febră musculară? Sau pur și simplu simți nevoie să îți răsfeți trupul? 

Vino la Complexul Sportiv Comesad și vei avea parte de ședințe de masaj care te vor relaxa și îți vor îmbunătăți starea de spirit automat! Pe lângă efectul de relaxare, masajul menține starea de sănătate, redă tinerețea și reface organismul. Tododată, prin manevrele speciale executate de specialiștii de la Complexul Sportiv Comesad, circulația sangvină se va activa și se va îmbunătăți oxigenarea la nivelul pielii, musculaturii și articulațiilor.

La Complexul Sportiv Comesad poți opta pentru un masaj de întreținere, masaj de relaxare sau masaj anticelulitic.

Masajul de întreținere acționează asupra întregului organism și este adaptat conformației fiecărei zone în parte. De asemenea este foarte benefic, deoarece este un masaj combinat  (anticelulitic cu relaxare, antistres sau reflexogen).

Masajul de relaxare este recomandat în cazul stărilor de oboseală, ajutând la relaxarea musculară și oferind o starea generală bună. 

Masajul anticelulitic stimulează circulația sanguină și limfatică, eliminând astfel toxinele și apa în exces reținută în țesuturi. În acest fel, pielea devine mult mai fermă și mai elastică, mușchii sunt tonifiați, iar celulita este eliminată.