Ai Galaxy Note 7? Samsung îți dă banii înapoi sau alt produs la schimb!

Ai Galaxy Note 7? Samsung îți dă banii înapoi sau alt produs la schimb! Samsung a hotărât să returneze banii clienților de Galaxy Note 7!

Samsung este dispus să dea banii înapoi clienţilor care au achiziţionat modelul Galaxy Note 7, după mai multe incidente în care bateria acestui telefon a luat foc. Cel mai mare producător mondial de smartphone a anunţat că a oprit complet producţia de telefoane Galaxy Note 7 şi recomandă clienţilor să le returneze şi să ceară rambursarea banilor sau schimbarea cu un alt model.

În urma unor incidente în care bateria mai multor telefoane Galaxy Note 7 a luat foc, Samsung a cerut tuturor operatorilor de telefonie mobilă oprirea de la comercializare, atât a dispozitivelor originale cât şi a celor destinate a le înlocui, şi totodată a cerut utilizatorilor acestui dispozitiv să îl închidă din motive de siguranţă.

În luna septembrie Samsung a anunţat retragerea de pe piaţă a 2,5 milioane exemplare. Ulterior, grupul sud-coreean a decis să înlocuiască dispozitivele vândute deja la nivel mondial, dar săptămâna trecută au apărut informaţii că şi dispozitivele de înlocuire au luat foc.


sursa: vocea.biz