Agricultura ecologică – o prioritate și o oportunitate

Susținem investițiile în ferme și unități de procesare ecologice, pentru care am alocat 550 mil Euro în următorii 7 ani. Avem nevoie de hrană mai sănătoasă, pentru că ne dorim cu toții o sănătate de fier, pentru noi și pentru cei dragi.
Printr-o agricultură responsabilă, fără fertilizanți și pesticide de sinteză, fără stimulatori și regulatori de creștere, fără antibiotice și hormoni, obținem alimente mai curate, mai autentice, mai sănătoase. Prin organismele de certificare, statul trebuie sa ofere încredere deplină consumatorilor, asigurându-i că sunt respectate reguli stricte de producție, procesare și inspecție.
Pământul și apa, cele două resurse vitale pe care le utilizăm în agricultură, le-am moștenit de la cei care au fost înaintea noastră și avem responsabilitatea și datoria de a le lăsa celor care vin după noi. Transformăm provocările legate de mediu și climă în oportunități.
PNL încurajează agricultura sănătoasă, care se regăsește în profilul tradițional al țăranului român!


Realizat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidul National Liberal - Filiala  Arges, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200025