Agresorul sexual care ademenea copii în parcuri a fost arestat! Este din Pitești

UPDATE, 1 mai:

Bărbatul de 39 de ani, care are domiciliul în documente în Piteşti și care a agresat o fetiță de 8 ani în Slatina, a fost arestat pentru 30 de zile.
Individul este cercetat pentru agresiune sexuală şi tentativă la agresiune sexuală, fapte pentru care a mai fost cercetat, judecat şi condamnat şi în trecut, fiind prins după molestarea mai multor minore din Piteşti.

Menționăm că bărbatul s-a mutat anul trecut de la Pitești în județul Olt
 

----------------------------------------------------------------

Imaginea bărbatului căutat de Poliţie pentru că mai mulţi părinţi au anunţat că un individ dubios abordează copii în diverse zone ale municipiului Slatina şi le cere să-i indice o anume adresă sau să-l însoţească la respectiva adresă a apărut pe reţelele sociale. 

În urma distribuirii pe reţelele sociale a secvenţei surprinse, cel mai probabil, de o cameră de supraveghere au apărut şi comentarii iar poliţiştii l-au identificat şi dus la audieri pe bărbatul care i-a ţinut cu sufletul la gură pe părinţii din Slatina. 

Bărbatul are 39 ani şi este bănuit de tentativă la infracţiunea de agresiune sexuală. Are domiciliul în documente în Piteşti, însă locuieşte fără forme legale în localitatea Priseaca

Acesta a fost căutat de la începutul acestei săptămâni, de când mama unei copil de 8 ani, din municipiul Slatina, a anunţat că fetiţa ei a fost abordată de un individ dubios, într-un parc de joacă din cartierul Steaua.  Bărbatul i-a pus fel de fel de întrebări, iar când a aflat că părinţii fetei nu sunt acasă i-a cerut să-i arate cum ajunge „la etajul 2“ şi să-l însoţească, în blocul în care fata locuieşte. Cea care a salvat-o pe copilă a fost sora ei mai mare, care l-a văzut pe individ că pleacă împreună cu fetiţa. Înainte însă acelaşi individ abordase un băieţel, la acelaşi loc de joacă, băieţelul speriindu-se însă şi fugind. 

La Poliţie au ajuns şi alte sesizări, ale altor părinţi, care descriu acelaşi mod de abordare. 

Polițiștii din Slatina l-au identificat în cursul zilei de 29 aprilie, l-au audiat și l-au reținut sub acuzațiile de agresiune sexuală şi tentativă de agresiune sexuală asupra a trei minore.

Sursa: adevărul.ro