Află care sunt tendințele anului în materie de beauty

Specialiștii au stabilit care este culoarea anului 2017. Ei bine, anul acesta se poartă Greenery, un verde crud ce seamănă cu coaja de lămâie sau cu un măr verde. Această culoare ne poartă cu gândul la noile începuturi sau la primele zile de toamnă. Doamnele care își doresc să fie mereu în pas cu moda ar trebui să-si revizuiască garderoba și să adauge Greenery pe lista de ”așa da”.

În ceea ce privește unghiile, designerii au decis că anul acesta vor avea o lungime mediu spre scurt, iar culorile propuse sunt cele metalizate. Putem alege între gri metalizat, albastru metalizat, roșu metalizat, negru metalizat sau mov metalizat. Sigur că le putem combina cu succes, dar fără să folosim sclipici sau alte modele. În 2017 specialiștii spun ”nu’’ modelelor de acest fel.

Bloranjul se anunţă a fi tendinţa anului 2017 în ceea ce priveşte culoarea părului. Numele vine de la un tip de portocală și se potriveşte aproape tuturor tipurilor de ten. Această combinaţie, între culoarea roşiatică şi portocalie, supune părul la destul de mult chin şi de vopsiri repetate până la obţinerea rezultatului final. Cu toate acestea, specialiștii sunt de părere că nu ar trebui să ratăm acest trend în materie de culoarea părului.

În privința make-up-ului , anul acesta se regăsesc nuanţe de albastru, verde pastel şi o serie de tonuri calde, între roz pal şi roşu vibrant. Tenul va fi obligatoriu proaspăt, natural și luminos. În noul an, ochii se vor infrumuseța cu tot felul de elemente grafice sau se va reinterpreta clasicul ”cat-eyes”.