Adrian-Ștefan Cîrstea: Venim în fața argeșenilor cu o nouă generație, oameni cinstiți și profesioniști

„De prea mult timp, localitățile noastre au fost lăsate în urmă. După 30 de ani cu vechea clasă politică, nu avem nici măcar apă potabilă în mare parte dintre localitățile argeșene. Nu am reușit să profităm de potențialul uriaș pe care județul nostru îl are.” - spune Adrian-Ștefan Cîrstea, candidatul USR PLUS pentru Consiliul Județean Argeș.  

 

 

Cine este Adrian-Ștefan Cîrstea


Adrian-Ștefan Cîrstea, candidatul USR PLUS pentru președinția Consiliului Județean Argeș, este alternativa care poate duce județul Argeș la alt nivel. Absolvent al Colegiului „I.C. Brătianu” din Pitești și al Facultății de Transporturi de la Politehnica București, a performat în domeniul său, lucrând mai mulți ani în proiectare, la Metroul SA București, unde a învățat ce înseamnă să planifici și să duci la capăt un proiect. Din 2005, este antreprenor și a reușit să aducă în România unul dintre cele mai populare jocuri de societate recreativ-educative din lume - Coloniștii din Catan! După 15 ani, încă se mai ocupă cu susținerea acestui fenomen, care a devenit un adevărat exemplu de educație alternativă. 


„Ne dorim să nu mai vedem copiii noștri cum pleacă în alte zone ale României sau să emigreze pentru a-și găsi împlinirea profesională. Pentru asta, avem nevoie de un județ care să pună accent pe modernizarea infrastructurii, dezvoltarea economică, pe școli și spitale, pentru a avea și în Argeș condiții de viață ca în Occident.”, declară candidatul USR PLUS la Consiliul Județean Argeș. 

 

 

Viziunea lui Adrian-Ștefan Cîrstea pentru Argeș


*Administrație profesionistă, nu angajați pe pile. Administrație transparentă, deschisă către argeșeni și servicii de calitate. 
*Îmbunătățirea serviciilor de sănătate și educație din Argeș. Trebuie să investim în spitale și școli, doar așa putem evolua.
*Un județ conectat de o infrastructură modernă - de drumuri moderne, rețea de canalizare și alimentare cu apă pentru toate comunele.
*Oprirea tăierilor ilegale de păduri și asigurarea unui mediu curat.
*Susținerea micilor întreprinzători și a afacerilor care dau viață județului.
*Apă potabilă în toate localitățile din județ.
*Pregătirea copiilor pentru viață și carieră, în școli moderne.

 

 

Viziune despre dezvoltarea Argeșului


*Aria Pitești - Mioveni s-ar putea dezvolta la cel mai înalt nivel național și european, dacă factorul politic decident ar lupta pentru această viziune. Nod de transport, centru industrial, aplicând un urbanism modern și o viziune de dezvoltare turistică județeană integrată ținând cont de celelalte zone înconjurătoare cu potențial turistic ale Argeșului, această arie poate defini noua imagine a unei Românii prospere, care să nu mai îndatoreze până peste cap generațiile viitoare.

*Segmentul de autostradă Pitești-Sibiu trebuie susținut și promovat la toate nivelurile, A1 reprezentând o adevărată arteră principală a României.
*Municipiile Câmpulung și Curtea de Argeș, capitale istorice, sunt pietre prețioase în colierul pe care România îl poartă în zilele de gală. Acestea au nevoie urgentă de o regândire a conservării valorilor istorice și a unei dezvoltării sustenabile!
*Orașele Ștefănești, Topolveni, Costești, trebuie eliberate de sub papucul vechii clase politice și reanimate efectiv.

 

 

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvati Romania (parte a aliantei USR PLUS) 
Realizat/Publicat de: CRCS – Centrul Regional de Cercetări Statistice SRL
Cod de identificare mandatar financiar : 21200251