Adrian-Ștefan Cîrstea: Prioritatea zero este crearea unui departament performant pentru fonduri europene

Pe 27 septembrie, veţi veni la vot, aşa că trebuie să alegeţi în cunoştinţă de cauză. Candidaţii principalelor partide vă prezintă cartea lor de vizită şi vă expun priorităţile lor pentru mandatul 2020-2024. Citiţi cu atenţie şi vedeţi care dintre ei vă convinge să îi acordaţi votul!

 

 Adrian-Ștefan Cîrstea. Alianța USR-PLUS

44 ani
Studii: Universitatea Politehnică București, Facultatea Transporturi
Profesia: inginer
Funcţia actuală: antreprenor
 
# Masterplan pentru reabilitarea/modernizarea rețelei de drumuri județene astfel încât să avem lucrările finalizate în maximum 6 ani. Primul pas este prioritizarea proiectelor în funcție de fluxurile de trafic și de nivelul de degradare, apoi urmează etapizarea acestora, bugetarea și celelalte etape de proiectare/execuție.
# Evaluarea şi reformarea aparatului administrativ, stabilirea obiectivelor de performanță pentru toți cei care lucrează pentru argeșeni. Prioritatea zero este crearea unui departament performant pentru fonduri europene.
# Digitalizare și transparentizare – informațiile despre deciziile și cheltuielile CJ trebuie să fie accesibile tuturor, mai ales online, dintr-un click! Dezbaterile trebuie să fie reale, iar deciziile trebuie să se ia în folosul comunității, nu al firmelor-căpușă!
# Numirea conducătorilor instituțiilor din subordinea CJ pe criterii de performanță și eliminarea „pilelor” politice. Solicitarea unui plan de activitate la angajare și a unor obiective cuantificate economic și temporal.
# Modernizarea și dezvoltarea instituțiilor din sistemul de sănătate publică și din domeniul educației. În același timp, transparentizarea administrării și stimularea cluburilor sportive; marketing modern pentru a favoriza atragerea investitorilor privați.