ADRIAN SANDU a adus investiții de peste 200 de milioane de euro pentru sectorul auto din România

►  58.000 de maşini s-au asamblat în septembrie 2020 de către Dacia şi Ford
►  31 miliarde euro a reprezentat în 2019 cifra de afaceri a industriei auto româneşti
►  250.000 de angajaţi lucrează în industria auto românească.


Acestea sunt doar cifre care definesc cea mai importantă industrie a județului nostru și, de ce nu, cea mai importantă industrie a țării. În spatele acestor cifre sunt oameni care muncesc și care pun pasiune în ceea ce fac. Dacă nu ar exista oameni ca Adrian Sandu, secretarul general al Asociației Constructorilor de Automobile din Români (ACAROM) care a adus sute de milioane de euro sub formă de investiții în industria auto, poate că acest domeniu atât de important pentru Argeș nu ar fi atât de puternic.


Industria auto reprezintă cheia economiei județului Argeș și din anii ’90 a evoluat permanent, fiind în continuă creștere. De ani buni, elita industriei auto contribuie consecvent la creșterea prestigiului celui mai important brand autohton, Automobile Dacia. Adrian Sandu este implicat în dezvoltarea industriei auto din România de 15 ani și o face foarte bine din moment ce a promovat România și potențialul sectorului auto la cele mai mari evenimente expoziționale internaționale de profil din Germania, Franța, SUA, Japonia, și așa mai departe. Secretar general al ACAROM, din 2007, reprezintă industria auto din România la Bruxelles, fiind membru în Comitetul de Legătură al Asociației Constructorilor de Automobile din Europa. Această asociație îi reprezintă pe cei 15 constructori de automobile, camioane și autobuze care produc în Europa, ACAROM fiind din 2006 membru asociat al ACEA, reprezentând interesele industriei auto din România la nivel european. Comitetul de Legătură ACEA include reprezentanții asociațiilor industriei auto din țările membre UE și este puntea de dialog între constructorii de automobile și autoritățile din țările europene, prin care industria auto prezintă, analizează și propune soluții pentru dezvoltarea acestui sector, extrem de important pentru economia europeană. Să nu uităm că 26% din exporturile naționale înseamnă automobile produse în România!

 


 Omul nou în politică


Adrian Sandu a fost și este om de dreapta, dar a decis de curând să se implice activ în politică și a făcut acest pas cu gândul că oamenii care au succes în activitatea profesională, au experiență în viață și cunoștințe care pot ajuta la dezvoltare au datoria și obligația să participe activ la viața politică. Acesta este principalul motiv pentru care a ales să intre în politică, dezvoltarea solidă și de durată a țării.

„Am doi băieți de 13 și 19 ani care își doresc să învețe și să se realizeze personal și profesional în România. Pentru ei și pentru cei ca ei trebuie să dezvoltăm durabil România!”, a precizat Adrian Sandu, candidat PNL la Camera Deputaților. 

 

 

Realizat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidul National Liberal - Filiala  Arges, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200025