Adrian Mutu este noul antrenor de la FCU Craiova!  | Sursa Ta

Asa cum www.sport.ro a anuntat in exclusivitate, Adrian Mutu s-a inteles cu Adrian Mititelu jr. si va prelua banca tehnica a nou-promovatei din Craiova. Contractul va fi semnat in urmatoarele ore, iar apoi antrenorul va fi prezentat oficial.

Fostul selectioner al nationalei de tineret a Romaniei va incasa lunar un salariu de 7.000 de euro, urmand a fi ajutat de Nicolae Grigore, care va ocupa postul de antrenor secund. 

CITEȘTE ȘI... Crima pasională în Argeș ! Bărbat ucis din gelozie

Conform surselor www.sport.ro, Mititelu jr. ar fi inchiriat un hotel din Craiova pentru ca echipa sa stea acolo in cantonament, iar Adi Mutu ar avea rezervat un apartament in acea locatie.

----------------------------------------------

Adrian Mutu este un fost fotbalist român, supranumit Briliantul, care a jucat pe postul de atacant sau extremă stânga. Este cel mai bun marcator din istoria naționalei României, cu 35 de goluri înscrise, record pe care îl împarte cu Gheorghe Hagi. 

Născut în Argeș pe 8 ianuarie 1979 la Călinești, acesta și-a început cariera profesionistă de fotbalist la FC Argeș Pitești, unde a marcat 11 goluri în 41 de jocuri.

Turneele internaționale la care a evoluat Adrian Mutu au fost: Euro 2000 și Campionatul European de Fotbal 2008, unde a marcat singurul gol al naționalei române în meciul contra Italiei, dar a și ratat un penalty în ultimele 10 minute ale aceluiași meci. În martie 2008 a primit Medalia „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute în preliminariile Campionatului European și pentru calificarea la turneul final din 2008.

Ziaristul italian Matteo Morandini a lansat în anul 2009 o carte biografică despre viața lui Adrian Mutu. Cartea intitulată „Ca nimeni altul” prezintă viața și cariera de fotbalist a lui Mutu.