Adrian Miuţescu, invitat la evenimentul de prezentare a „Planului naţional de investiţii şi de relansare economică”

Premierul Ludovic Orban prezintă astăzi, în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis, „Planul naţional de investiţii şi de relansare economică”.

CITEȘTE ȘI ... (video) Transfăgărășanul este deschis. Se circulă doar între anumite ore

Evenimentul are loc în această seară, la Clubul Diplomatic, iar printre cei invitaţi se numără şi preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu.

”După prezentarea programului economic, obiectivul nostru este ca, în maxim o lună de zile, să adoptăm toate actele normative necesare pentru implementarea măsurilor din program”, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban.

 

 

Prin punerea în aplicare a “Planului Național de Investiții și Relansare Economică” vor fi urgentate proiectele majore ale județului Argeș, precum: 
•    finalizarea lucrărilor la Autostrada Sibiu-Pitești,
•    finalizarea drumului expres Craiova-Pitești, 
•    dezvoltarea unei noi capacități de producție hidro și retehnologizare la centrala Vidraru, 
•    extinderea rețelei de gaz la nivel județean,
•    construcția unei săli polivalente în municipiul Pitești.
În data de 1 iunie, premierul Ludovic Orban a anunțat că Guvernul pregătește un plan de relansare a economiei, trei zile mai târziu, solicitând ministerelor să lucreze pentru definitivarea actelor normative din pachetul de relansare economică.


“Planului Național de Investiții și Relansare Economică reprezintă momentul de restart al economiei naționale, Executivul urmând să își îndrepte strategia investițională spre domenii importante, multe dintre ele vizând județul Argeș. Ieri, premierul Ludovic Orban afirma la vizitarea Drumului Expres Craiova-Pitești că, pentru guvern, investițiile în infrastructură reprezintă un pilon fundamental al modernizării și relansării economiei naționale, pentru că prioritatea României este modernizarea prin investiții, fie în transport, energie, sănătate, comunicații, educație și agricultură”, a declarat președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu.