Adrian Miuțescu, victima unui fake-news penibil

Fake-news-urile și intoxicările sunt din ce în ce mai agresive spre sfârșitul campaniilor electorale. Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu este, actualmente, victima unei astfel de intoxicări apărute pe un canal denigrator și mincinos. Minciuna propagată de acel canal este că Adrian Miuțescu ar face parte din 8 Consilii de Administrație. 

În primul rând, legea nu permite unei persoane să facă parte decât din maxim 3 consilii de administrație. Și să vrei să fii membru al mai multor CA-uri, nu poți.

În al doilea rând, adevărul despre Adrian Miuțescu poate fi găsit în declarația de avere și interese. Acesta este un document oficial, asumat public și poate fi consultat de oricine. 

În al treilea rând, Adrian Miuțescu este membru al Consiliului de Administrație al Romaero și, prin efectul legii, în consiliul de garantare al Eximbank. Atât și nimic mai mult.

Modul în care sunt prezentate la nivel mediatic niște minciuni care au drept scop denigrarea unui om politic este jenant atât pentru public, cât și pentru ziariștii serioși care sunt colegi de breaslă cu cei care se ocupă de intoxicări.

Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu a declarat: 

”Atragem atenția publicului să aleagă cu atenție canalul după care se informează, întrucât nu tot ceea ce se spune în spațiul public este adevărat. Toate aceste minciuni nu fac decât să deruteze oamenii, să-i aducă în starea de a nu mai ști care este adevărul, iar oamenii cinstiți să fie compromiși. Singurul lucru care trebuie să ne guverneze acțiunile este legea, iar noi o respectăm! Cine spune contrariul ar fi bine să aibă și dovezi!” 


Realizat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidul National Liberal - Filiala  Arges, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200025