ADRIAN MIUȚESCU - omul care a adus firma Steinel la Curtea de Argeș!

Un mandat de parlamentar este o responsabilitate uriașă pentru cel care-l dobândește prin vot, adică prin încrederea asumată a membrilor comunității care îl trimit în forul legislativ al țării pentru a-i reprezenta. Adrian Miuțescu, președinte PNL Argeș și candidat din partea acestei formațiuni politice la Camera Deputaților, consideră că este onest să spună unele lucruri despre el, dat fiind că, la data de 6 decembrie 2020, le cere argeșenilor votul și, deci încrederea, de a-l trimite în Parlamentul României cu scopul de a le reprezenta interesele din punct de vedere legislativ.


Adrian Miuțescu este căsătorit și are doi copii. Copiii săi sunt deja adulți, căsătoriți, la casele lor, cu meserii pe care le practică așa încât să-și asigure independența și cea mai mare bucurie pe care a primit-o din partea lor este aceea că l-au făcut bunic. Iată ce spune liderul liberal:

„Privindu-mi nepoții, simt că sunt în rândul lumii și dobândesc încrederea în viitor pentru a merge mai departe. Încerc să contribui și eu la educația nepoților mei, inducându-le ideea că disciplina și corectitudinea sunt trăsăturile prin care poți reuși în viață.” 
Una dintre pasiunile sale este istoria. Acolo găsește modelele și valorile de care are nevoie pentru a-și orienta acțiunile. Reperele sale sunt Brătienii, cei cărora noi, ca români, le datorăm Independența României și Marea Unire. O altă pasiune pe care o are de-o viață este muzica. Îi place să asculte muzică și, uneori, să cânte, pentru că asta îl ajută să depășească momentele dificile. „Cred că oamenii care au învățat să cânte la un instrument sunt disciplinați și tenace, la fel cum sunt cei care stăpânesc foarte bine una sau două limbi străine” – spune Miuțescu.

 

Este omul care a adus firma Steinel la Curtea de Argeș, demers prin care a fost creat un important număr de locuri de muncă și a ajutat la redresarea economică a zonei. În ceea ce privește influența pe care a avut-o asupra județului Argeș, Miuțescu a reușit să urgenteze demersurile pentru construirea pârtiei de la Molivișu, proiect turistic de anvergură care a stagnat mult timp. De asemenea, a intervenit pe lângă premierul României, Ludovic Orban, pentru urgentarea lucrărilor la drumul expres Pitești-Craiova și pentru semnarea contractului privind demararea construcției la tronsonul 5 al autostrăzii Pitești-Sibiu. 


Actualmente, Adrian Miuțescu este președinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului. A fost director general la Întreprinderea de Produse Electronice şi Electrotehnice, adică IPEE SA din Curtea de Argeș. Are calificarea de doctor inginer în „Ştiinţe inginereşti”. Pentru un mandat a fost deputat în Parlamentul României, în perioada 2008-2012. În perioada 2016-2020, a fost consilier județean din partea PNL Argeș, străduindu-se să apere interesele argeșenilor într-un Consiliu Județean majoritar PSD. Este președinte al PNL Argeș și liberal din ianuarie 1990, fiind fidel încă de la început acestui partid și valorilor liberale. 
Ca președinte al PNL Argeș, idealul său este ca acest partid să ocupe primul loc pe eșichierul politic argeșean. După 30 de ani este nevoie de o schimbare fundamentală pe scena politică românească, dar și pe scena politică argeșeană.        

 

Realizat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidul National Liberal - Filiala  Arges, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200025