Adrian Miuțescu: Măsuri atât în sprijinul micului comerciant din piețe, cât și pentru sănătatea populației!

Principala grijă a guvernului este sănătatea populației. Noul tip de coronavirus este, la această oră, principala amenințare la adresa oamenilor, motiv pentru care unele măsuri de prevenție se impun. 
Printre aceste măsuri de prevenție se numără și limitarea aglomerărilor în piețe, locuri în care se știe că oamenii vin în număr mare. S-a decis limitarea accesului și nu închiderea totală a piețelor, dat fiind că guvernul mai are o prioritate: încurajarea producătorilor să-și desfacă și să-și comercializeze, în continuare, produsele.  S-a încercat, astfel, atât mulțumirea producătorului, a micului comerciant, cât și a clientului.


Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu a declarat:


”Aceste decizii pe care guvernul le socotește adecvate pentru cumpărători și pentru producători au fost luate la nivelul prefecturilor și al direcțiilor deconcentrate care au în responsabilitate sănătatea publică, în urma unor evaluări foarte clare, menite să țină în echilibru comerțul și sănătatea populației. Nu putem nici să lăsăm necontrolată răspândirea virusului, pentru că un astfel de lucru are consecințe dramatice, după cum nu ne permitem nici să afectăm, prin măsuri radicale, micul comerț, fiindcă sunt foarte mulți mici producători în România care trăiesc din această activitate. Am luat măsuri gândite pentru toată lumea. 
Vreau să mai spun că ținem îndeaproape legătura cu instituțiile deconcentrate responsabile, cu prefectul și, desigur, cu primarii din localități care sunt interesați ca lucrurile să decurgă bine.”

 

Realizat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidul National Liberal - Filiala  Arges, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200025