Emanuel Soare: Nu-mi las locuri călduțe ca să am unde să mă întorc. Am terminat cu Prefectura!

La sediul PNL Argeș se desfășoară, în aceste momente, o conferintă de presă la care participă președintele PNL Argeș Adrian Miuțescu, deputatul de Argeș Dănuț Bica, Președintele PNL Pitești Marius Postelnicescu, candidatul PNL pentru Președinția Consiliului Județean Argeș Emanuel Soare, candidatul PNL pentru Primăria Pitești Sorin Apostoliceanu, candidatul PNL pentru Primăria Curtea de Argeș Cristian Mitrofan, candidatul PNL pentru Primăria Mioveni Argentina Elena Culcuș, candidatul PNL pentru Primăria Costești Dan Vasile și candidatul PNL pentru Primăria Ștefănești Dorin Bărbuceanu.

CITEȘTE ȘI ... Slujba de Sf.Maria de la Curtea de Argeș - Măsuri speciale!

Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a declarat că Piteștiul va fi iar punct de reper pentru premierul Ludovic Orban și oficialii guvernamentali, la noi semnându-se în curând contractul pentru cel de-al 4-lea tronson al autostrăzii Pitești - Sibiu.

CITEȘTE ȘI ... (video) Vilă distrusă de flăcări. Un bărbat - transferat la Floreasca


Referitor la activitatea fostului prefect Emanuel Soare, în prezent propunerea PNL pentru Consiliul Județean, președintele PNL Argeș este mulțumit de felul în care Emanuel Soare a reușit să gestioneze situația COVID-19 în județul nostru.

”PNL vine astăzi în Argeș cu oameni tineri și cu oameni noi, așa cum am promis. Emanuel Soare, propunerea PNL pentru Consiliul Județean, este unul dintre acești oameni, care a reușit în cele câteva zile ca prefect să gestioneze o situație deosebită. Deși a fost o perioadă extrem de dificilă, cu multe provocari, Emanuel Soare a trecut acest examen cu bine.”

CITEȘTE ȘI ... Fiu de primar, după gratii! A furat un telefon și a rănit o bucureșteancă

De cealaltă parte, fostul prefect, Emanuel Soare, susține că demisia sa nu vine pe fondul unui eșec, ci pentru intrarea în competiția electorală.

”Perioada în care am fost la Prefectură a fost una excepțională. Nu m-a demis nimeni din fruntea Prefecturii, eu am cerut suspendarea pentru a putea intra în competiția electorală.
Am reușit să mobilizez dincolo de limită toate instituțiile implicate în gestionarea pandemiei și acum se vad efectele acestor măsuri, prin numărul mai mic de cazuri de infectări cu COVID-19. Am evitat carantinarea județului!”

CITEȘTE ȘI ... Pitești: Copile cu vârste între 13 și 16 ani - rănite în accident

Emanuel Soare a adus în discuție și subiectul transferurilor politice, după ce o serie de membri de marcă ai PSD au trecut la PNL:

"PSD uită să amintească faptul că, în urma cu câtiva ani, a luat în Argeș 15 primari printr-o ordonanță de guvern".

CITEȘTE ȘI ... (video) O mașină s-a făcut scrum după ce a luat foc în mers

Întrebat dacă se mai întoarce la Prefectură, în eventualitatea unui rezultat nedorit la CJ, Emanuel Soare a declarat ferm:

”Nu-mi las locuri călduțe ca să am unde să mă întorc. Am terminat cu Prefectura!”

Întrebat de ce nu a propus un prefect în locul domnului Soare, Adrian Miuțescu a spus că PNL Argeș și-a luat un răgaz pentru a identifica cea mai bună soluție și pentru a veni cu o propunere de prefect cel puțin la fel de bun cum s-a dovedit Emanuel Soare.

CITEȘTE ȘI ... WhatsApp introduce o funcție împotriva fake news

Sănătatea, educația și infrastructura de drumuri reprezintă prioritățile echipei PNL pentru Argeș, iar pentru aceasta se propune schimbarea managementului învechit al spitalelor cu un management modern, vizionar, dotarea unităților de învățământ și modernizarea drumurilor, ajunse după 30 de ani de administrație PSD într-o stare jalnică.