Adrian Miuțescu: „ Dragi argeșeni, respectați regulile de protecție medicală! ”

Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, vorbește într-un comunicat de presă despte protejarea sănătății și salvarea vieților românilor.

Domnia sa susține că acest aspect trebuie să se afle mai presus de orice interes politic. 

De asemenea menționează că toți politicienii au datoria să dea dovadă de responsabilitate, să se ridice la nivelul funcțiilor publice pe care le dețin și să depună toate eforturile pentru protejarea sănătății cetățenilor. 

„ În aceste momente, românii au nevoie de argumente raționale și de opiniile corecte ale experților din domeniul medical. Nu putem lăsa sănătatea oamenilor la mila unor politicieni care nu stăpânesc domeniul medical dar își dau cu părerea și instigă la încălcarea regulilor de protecție sanitară, zădărnicind combaterea pandemiei. 
Dincolo de opiniile și viziunile politice diferite pe care le avem, toți cei care suntem implicați în activități publice avem obligația să transmitem oamenilor un mesaj unitar: virusul este real, pandemia este reală, oamenii mor din cauza COVID-19. Noi nu vom permite sacrificarea unor vieți din cauza ignoranței unor politicieni iresponsabili, care cred că așa pot câștiga capital electoral. Purtarea măștii de protecție, spălatul pe mâini, folosirea soluțiilor dezinfectante, păstrarea distanțării sociale nu sunt mofturi, sunt condiții minime solicitate de specialiști pentru a proteja sănătatea noastră și pe a celorlalți”.

Totodată domnul Miuțescu îndeamnă la responsabilitate :
„ Dragi argeșeni, respectați aceste reguli de protecție și informați-vă din surse oficiale. Din respect pentru cei de lângă noi și din grijă pentru sănătatea noastră, purtați mască de protecție!”.