Adrian Miuțescu a ieșit de pe ATI! Președintele PNL anunță că se simte bine!


Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu a suferit o intervenție medicală, în urma căreia se simte mai bine.

Vă reamintim că Adrian Miuțescu s-a infectat cu noul coronavirus, s-a vindecat de această boală, însă ceea ce l-a reținut în spital mai mult timp au fost efectele unei complicații.

Prin cei câțiva apropiați cu care ține legătura, Adrian Miuțescu a declarat următoarele:

”Am traversat momente dificile din cauza infecției cu noul coronavirus, iar boala a fost agravată de această complicație.
Partea bună este că acum mă simt mai bine și sunt convins că voi depăși momentul, pentru a mă întoarce la treabă. Este adevărat că am comunicat mai puțin, fiindcă la ATI sunt reguli foarte stricte. 
Le transmit atât colegilor din PNL, cât și cetățenilor care au așteptări de la noi, cei de la care am primit un vot de încredere, că nu ne vom lăsa până când nu vom îndeplini fiecare angajament pe care ni l-am luat. 
Din nefericire, viața este compusă și din aspecte mai puțin plăcute cum ar fi această pandemie și problemele conexe. Nu vreau să închei fără a mulțumi membrilor personalului medical pentru atenția și profesionalismul de care au dat dovadă, pentru dăruire și pentru lupta zilnică prin care trec cu toții pentru salvarea fiecărei vieți omenești. 
Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră, pentru că este cea mai importantă!”