Adrenalină, motoare tunate și cele mai spectaculoase accidente!

Astăzi a debutat cea de a VI-a ediție a Trofeului Câmpulung Muscel. Pe traseul de la Lerești- Voina, piloții și-au încercat îndemânareaî în ceea ce privește pilotajul.
Bolizii și-au turat motoarele la maxim, lupta purtându-se pentru titlul de campion.
Cei trei kilometrii de traseu, considerat a fi unul dintre cele mai tehnice din Campionatul Național de Viteză în Coastă, le-a dat bătăi de cap piloților, unii dintrei ei zburând la propriu în afara carosabil.

CITEȘTE ȘI ... În atenția domnilor! Islanda plătește bărbați imigranți ce se căsătoresc cu femei islandeze!


Trofeul Câmpulung Muscel 2017 este organizat, în acest weekend, de Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.
La startul compeției a luat parte și campionul de clasa a 3 în Campionatul Național de Raliuri, Vali Porcișteanu, Dorin Banciu, Andrei Coreanu și Lucian Vișan din postura de deschizători.

CITEȘTE ȘI ... (video) ACUM! Bărbat lovit în plin de mașină în Pitești!

Reamintim că, în acest weekend, drumul judeţean 734 Lereşti- Voina va fi închis între orele 8 și 19. Spectatorii și sportivii care vor veni pe DN 73 dinspre Pitești- București, trebuie să ia în calcul cel puțin o jumătate de oră de întârziere, iar cei care vin dinspre Brașov trebuie să ia în calcul o oră de întârziere având în vedere lucrările de reabilitare a drumului.

 

 

Sursa foto Facebook