ADR Sud Muntenia angajează studenţi

Încă din anul 2008, Agenţia pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud Muntenia organizează selecţii pentru angajarea studenţilor pe perioada vacanţei de vară. Cei care urmează să fie selectaţi trebuie să urmeze cursurile unei facultăţi economice, tehnice sau echivalent, în ani terminali. Vor lucra pe bază de contract individual de muncă, pe durată determinată, într-una dintre cele mai moderne instituţii din regiunea Sud Muntenia.

Acest program, destinat studenţilor, a ajuns deja la al nouălea an de desfăşurare, prin această iniţiativă, ADR Sud Muntenia dorind să ofere avantajul familiarizării studenţilor cu programele finanţate de Uniunea Europeană şi cu un mediu de lucru performant. De asemenea, se doreşte ca acest program să contribuie la dezvoltarea profesională ulterioară a studenţilor. În plus, acest job oferă şi posibilitatea încheierii unor contracte de muncă pe durată nedeterminată la terminarea studiilor.


„Angajăm studenţi! În vara aceasta, porţile Agenţiei noastre se deschid iar pentru studenţii din regiunea de dezvoltare Sud-Muntenia. De fiecare dată când am făcut-o, a fost benefic pentru organizaţia noastră (4 foşti studenţi fiindu-ne azi colegi, unii chiar cu poziţii importante) şi, sperăm, pentru toţi tinerii participanţi!”, se arată într-un mesaj al preşedintelui ADR Sud Muntenia, Liviu-Gabriel Muşat, postat pe pagina sa de socializare.