Update: Plecată de acasă de mai bine de o săptămână! S-a întors ...

Update 22 iulie

Minora de 15 ani, din Drăganu, care a plecat de acasă pe data de 12 iulie, s-a întors la domiciliu. Fata nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind teafără.

Reamintim că nu a fost pentru prima dată când adolescenta a plecat de acasă. Părinții, însă, au anunțat oamenii legii, având în vedere că este minoră și fiindu-le teamă că ar putea să pățească ceva rău.

 

O adolescentă de 15 ani, din Drăganu, care învață la Liceul Ion Cantacuzino, din Pitești, a plecat voluntar de acasă, vinerea trecută. 

Potrivit anchetatorilor, minora locuia cu mama și sora ei, tatăl fiind plecat în străinătate, la muncă. Nu este prima dată când pleacă de acasă, dar familia este îngrijorată, luând în calcul numeroase pericole la care se poate expune. Se pare că în anturajul fetei există mai multe persoane de etnie romă. De asemenea, în urma sesizării dispariției, polițiștii au mers la locuința fostului iubit al minorei, însă nu a fost găsită acolo. Oamenii legii au extins căutările.

CITEȘTE ȘI ... Tânără păcălită de un argeșean! I-a dat țeapă cu bilete la Untold: „Veniţi la mine, vă bag un glonţ în cap” (AUDIO)

 

În urmă cu două zile, adolescenta i-ar fi lăsat un mesaj surorii ei, prin care i-a spus că este bine și că se va întoarce acasă. De atunci, nu a mai dat niciun semn.

Se pare că ultima dată, minora ar fi fost văzută într-o mașină, pe o stradă din Pitești.

Persoanele care dețin informații cu privire la dispariția fetei sunt rugate să sune la 112.