Termo Calor sistează căldura în Pitești!

SC Termo Calor Confort SA anunță utilizatorii și consumatorii de energie termică pentru încălzire că, începând cu data de 11 aprilie, se va proceda la sistarea furnizării agentului termic pentru încălzire. Decizia a fost luată ca urmare a creșterii temperaturilor atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte.

CITEȘTE ȘI .... Duminică: Se activează alarma la Dacia!

De asemenea, SC Salpitflor Green SA anunță că a început campania de plantare de primăvară, în mai multe zone din Pitești. Este folosit material săditor divers precum conifere, arbori, arbuști ornamentali, trandafiri și gard. Se amenajează spaţiile verzi, se toaletează arborii şi se plantează flori, se amenajează ronduri. Cosmetizarea şi înfrumuseţarea oraşului a început cu jardiniere pe strada Victoriei și a continuat cu următoarele locații: strada Gheorghe Doja, Calea Craiovei, Parc Tineretului, Cartier Trivale, strada Exercițiu, Cartier Banat, Tudor Vladimirescu scuar Gară, Zona Depou, scări Frații Golești. 
Au fost plantate conifere cu balot, buxus, magnolii, trandafiri, arbori și diverși arbuști ornamentali și peste peste 440 metri liniari de gard viu (Ligustrum Ovalifolium, Spireea).