Străzi modernizare în comuna Corbi!

Primăria Corbi, condusă de către edilul Virgil Baciu, a finalizat proiectul de modernizare pentru alte două străzi comunale. ESte vorba despre stra Poduri și strada Codrului, care au de acum un covor asfaltic, mult mai bun și mai calitativ.
Aceste investiții fac parte dintr-un amplu proiecte de modernizare  a mai multor drumuri comunale ce au o lungime de 11 kilometri.  Valoarea totală a acestei investiții este de 43 de miliarde de lei vechi.
În luna noiembrie, au fost duse la capăt și alte lucrări, pentru drumul  Corbi-Brăduleț, cunoscut de cetățeni și sub numele de Drumul Carului, precum și drumurile comunale din satul Corbișori. Totodată, în aceași perioadă, strada Mânăstirii a intrat în reparații capitale,anunță reprezentanții primăriei. 

De asemenea, primarul Virgil Baciu nu vrea să se oprească aici! Pe lângă modernizarea și reabilitarea drumurilor , acesta are în plan și introducerea rețelei de apă și canalizare din satele Corbi și Jgheaburi. Noua investiție are scopul de a crește calitatea vieții tuturor locuitorilor din cele două sate.