Se construiesc blocuri în Piteşti

Fiecare bucată liberă de teren din Piteşti poate deveni bază pentru un potenţial proiect imobiliar, dovadă faptul că în ultimii doi ani au apărut blocuri pe te miri ce petice de pământ. Chiar şi pe terenurile de 200-300 mp libere au început să se construiască imobile pentru locuinţe colective, cu 3-4 etaje dispuse pe o singură scară de bloc.

Conform cererilor depuse recent la Agenţia pentru Protecţia Mediului Argeş, alte două astfel de construcţii urmează să fie ridicate în curând în Piteşti.

CITEȘTE ȘI ... Prefectul judeţului: „Nu înţeleg cum a aprobat primăria un asemenea regim de înălţime, de P+9”

Primul proiect, iniţiat de un anume Cornel Teodorescu, prevede construirea unui bloc cu subsol, parter şi trei etaje pe strada Eremia Grigorescu. Proiectul prevede construirea a şapte apartamente, la subsol având 9 locuri de parcare şi adăpost de protecţie civilă.

Cel de-al doilea proiect imobiliar aparţine SC Ideal Construct Teilor şi presupune ridicarea pe str. Smeurei, la nr. 27, a unui imobil cu parter şi trei etaje, în care vor fi amenajate o garsonieră, cinci apartamente cu două camere şi unul cu trei camere. 

 

Sursa: Saptamanalul Ancheta