O nouă campanie de colectare a deșeurilor din sticlă în Pitești | Sursa Ta

În perioada 28-30 iulie, Salubritate 2000 S.A. organizează o nouă campanie pentru colectarea deșeurilor din sticlă, după cum urmează:

De la abonații casnici, deșeurile din sticlă se vor colecta în zilele de 28 și 29 iulie, în baza unei înscrieri/solicitări din partea acestora. Solicitările de colectare se vor face la dispeceratul societății, la numărul de telefon 0248/636 535, până în data de 27 iulie, ora 16:00. 

Abonații, persoane fizice, care locuiesc la bloc, pot depune deșeurile din sticlă în containerele special puse la dispoziție, în data de 30 iulie, între orele 08:00 și 15:00, în următoarele puncte de colectare:

● Găvana II – Bl. D12-B21 Autobuze;
● Găvana III - Bl. A8 - A10;
● Trivale - Bl. 71;
● Banat I - Bl. A4 Vile;
● Prundu - Bl. B26 Biserică;
● Popa Șapcă - Expo Parc - Bl. 8-9 PT;
● Craiovei - Negoiu.

De asemenea, deșeurile reciclabile din sticlă pot fi aduse și în locațiile din: str. Dârzu nr. 12C și Târgul din Vale nr. 25, de luni până vineri, între orele 07:00 – 16:00.

Exemple de deșeuri din sticlă, albă sau colorată, care pot fi predate în cadrul campaniilor de colectare:

-ambalajele din sticlă, de diferite culori, provenite de la băuturi; 
-borcane din sticlă (fără capac);
-ambalajele din sticlă de la produsele cosmetice etc.

NU se depozitează:
- oglinzi; 
- geamuri;
- produse din porțelan; 
- ceramică;
- becuri, neoane.

ATENȚIE!!!

Ambalajele de sticlă trebuie să fie golite și spălate pentru a îndepărta resturile de conținut (resturi alimentare, ulei, grăsimi).
Deșeurile reciclabile din sticlă trebuie să fie separate de alte materiale în adaos, cum ar fi capace de plastic, metal.