La Moșoaia vom avea rețea Wi-Fi gratuită!

Peste 10.000 de localități din țară vor beneficia gratuit de internet în baza unui program al Uniunii Europene de implementare a rețelelor Wi-Fi, a anunțat reprezentanța Comisiei Europene în România.
În județul nostru 21 de localități și orașe vor beneficia gratuit de internet. Printre acestea se numără și Moșoaia, o comună care crește pe zi ce trece.

În comuna Moșoaia, în ultimi ani, s-au derulat investiții de milioane de euro, localitatea aflându-se într-un continuu proces de dezvoltare și modernizare, inițiat și derulat de 13 ani de către primarul Florea Ene.
Într-un interviu oferit jurnaliștilor Ziarului Ancheta, edilul vorbea despre anul 2017 și ce a însemnat pentru comună.
”2017 a fost un an în care lucrările s-au reașezat pe noi coordonate în ceea ce privește administrația locală. Și spun asta pentru că a fost primul an după alegeri și primul an în care s-a dat startul programelor cu finanțare europeană. În acest an s-au pus practic bazele procesului de dezvoltare a localităților din următorii ani, prin semnarea de contracte pentru implementarea unor proiecte de infrastructură, fie cu fonduri de la Uniunea Europeană, fie de la Minsterul Dezvoltării, prin Programul Național de Dezvoltare Locală”.


Pentru acest program, Uniunea Europeană va aloca 120 milioane euro. Rețeaua Wi-Fi  va fi instalată în piețe, parcuri, spitale și alte spații publice.


Lista:
Albota
Băbana
Bârla
Boteni
Bradu
Budeasa
Cuca (Argeş)
Dâmbovicioara
Dragoslavele
Lereşti
Mărăcineni (Argeş)
Moşoaia
Municipiul Câmpulung
Municipiul Curtea de Arges
Municipiul Piteşti
Oraş Mioveni
Oraş Topoloveni
Râca
Recea 
Săpata
Valea Danului