Incă 2 școli modernizate in Argeș - președintele Dan Manu a fost alături de profesori și părinți la...

In acest an, peste 15 milioane de lei au fost alocate de către Consiliul Județean, pentru 143 de unități școlare din 74 de localități ale județului.

Printre aceste școli se regăsesc și două unități școlare din comuna Stâlpeni - Școala Livezeni și Școala “I.C. Petrescu”, in care s-au investit 350.000 de lei (3,5 miliarde vechi).

La Școala Livezeni au fost construite grupuri sanitare noi, moderne, care au apă curentă și la care accesul se face direct din școală, s-au făcut investiții, la clădire fiind schimbată instalația electrică iar fațada exterioară și clasele au fost zugrăvite. O toaletă modernă are acum și Școala “I.C. Petrescu”.

De asemenea, tot în acest an, pentru comuna Stâlpeni a fost alocată suma de 32.000 de lei, de la Consiliul Județean Argeș, , pentru patru stații de clorinare a apei, stații care au fost deja achiziționate și montate.

Azi, 08.11.2017, președintele CJ, Dan Manu, împreună cu primarul din Stâlpeni, Gabi Șerbănoiu, s-au întâlnit cu părinții și cu cadrele didactice ale celor două școli. Atât părinții, cât și profesorii au punctat faptul că investițiile realizate aici au adus schimbări majore în infrastructura școlară, în special pentru confortul elevilor.

Președintele Dan Manu a dat asigurări celor prezenți la intâlnire școala și copii reprezintă o prioritate și investițiile vor continua in acest sens.