Concurs internațional de triatlon pe Transfăgărășan! Traficul închis total

Sâmbătă, 8 septembrie,  din fața hotelului Valea cu Pești se va da startul celei de-a VI-a ediții a concursului internațional de triatlon TRANSFIER 2018, al treilea cel mai dificil, cel mai frumos și cel mai spectaculos concurs de triatlon din lume. Polițiștii argeșeni anunță că, între orele 8.00 - 18,00, pe DN7C – Transfăgărășan, pe tronsonul cuprins între km 62 și km 116 +820m (de la Barajul Vidraru până la Tunelul Bâlea Lac), circulația va fi închisă total, pentru desfășurarea unei competiţiei.

CITEȘTE ȘI ... Final tragic al lui Emil Durdui. Vezi cum a murit omul de afaceri...

”Pentru evitarea unor blocaje sau a altor tipuri de evenimente negative, recomandăm conducătorilor auto să își planifice din timp traseul de deplasare,  să circule cu atenție şi să respecte indicaţiile poliţiştilor aflați în teren.”, este mesajul oamenilor legii.

Măsura temporară de restricţie va fi instituită prin marcaje temporate, iar pe tronson vor fi prezenţi poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș și din cadrul Serviciului Rutier Argeș. Aceștia vor asigura fluenţa traficului rutier şi măsurile de ordine pe perioada desfăşurării competiției.