Comuna Moșoaia este pregătită de prima zăpadă!

Sezonul rece este în toi, iar prima zăpadă poate cădea oricând. Acest lucru nu îi încurcă pe cetățenii din comuna Moșoaia, deoarece administrația locală a anunțat că planul pentru iarnă este gata.
S-a achiziționat material și s-au pregătit utilajele pentru a efectua în condiţii cât mai bune a operaţiunilor de deszăpezire.
Primăria Moșoaia a încheiat un contract pentru efectuarea serviciilor de deszăpezire cu o firmă care va interveni promt în caz de ninsori abundente.
„Primăria a încheiat un contract pentru efectuarea serviciilor de deszăpezire în sezonul rece 2017-2018 cu
o firmă care deţine utilajele necesare efectuării unor astfel de operaţiuni și care s-a angajat să intervină rapid în caz de ninsori abundente. De asemenea, administraţia locală a achiziţionat sare și nisip care să fie împrăștiate pe drumurile comunale pentru a preveni formarea de polei pe carosabil. De altfel, materialul antiderapant a și fost pus sub forma unor mici depozite în zonele cu risc ridicat - intersecţii, curbe, pante - pentru a fi la îndemână în caz de nevoie”
, declară edilul localității, Florea Ene.

În plus, pe lângă materialul cumpărat, nisip și sare, în zonele cu grad mare de risc, administrația locală a montat sub forma unor mici depozite material antiderapant pentru a fi utilizat rapid în caz de nevoie.