Anul 2018 aduce investiții importante în comuna Corbi!

Comuna Corbi se poate lăuda cu o creștere economică spectaculoasă, dovadă stând numeroasele proiecte cu finanțare europeană care au fost finalizate în ultima perioadă.
În mare parte, meritele pentru aceste reușite îi sunt atribuite echipei conduse de primarului Virgil Baciu, un edil cu viziune, al cărui scop principal a fost și este ridicarea nivelului de trai pentru locuitorii localității Corbi.
Pentru Corbi, anul 2017 a însemnat multe realizări: asflataea a 11 km de drumuri comunale, reabilitarea a peste 30 de km de drumuri agricole, precum și începerea lucrărilor cu fonduri europene ”Înființare canalizare, extindere și modernizarea rețea alimentare cu apă în satele Corbi și Jgheaburi”.

Și anul 2018 aduce investiții și continuarea derulării unor proiecte importante.
Este vorba despre modernizarea drumurilor comunale şi de interes local, extinderea şi modernizarea reţelei publice de alimentare cu apă şi introducerea rețelei de canalizare în satele Corbi şi Jgheaburi, dar şi lucrări de cadastru prin programul naţional de cadastru şi carte funciară. 

În acest moment, localitatea se poate bucura cu drumuri asfaltate în proporție de 80%.

Edilul Virgil Baciu demostrează constant că deține valorile pentru o rețetă de succes în administrația publică. Vorbim despre integritate, competență, transparență și implicare.