Adjunctul Jandarmeriei Argeș – Cezar Toma – ridicat în grad de colonel!

Adjunctul Jandarmeriei Argeș – Cezar Toma – ridicat în grad de colonel!

Ziua națională a României a prilejuit astăzi mai multe ceremonii de ridicare în grad la nivelul instituțiilor din subordinea MAI. 

Printre acestea, Inspectoratul de Jandarmi al județului Argeș a marcat acest moment prin promovarea în grad a zece dintre angajații săi care au înregistrat merite profesionale deosebite, fiind astfel răsplătiți înainte de termenul standard.
Dintre ei, 9 sunt subofițeri, iar unul este ofițer în persoana prim- adjunctului inspectorului șef, Cezar Toma, devenit de astăzi colonel, prin ordinul Ministrului Afacerilor Interne.

Ofițer cu o experiență uriașă, perceput ca fiind unul dintre cei mai profesioniști reprezentanți ai Jandarmeriei Române, coleg și superior respectat și îndrăgit în egală măsură, Cezar Marius Toma a deținut până în prezent gradul de locotenet colonel și a condus o perioadă, ca interimar, Inspectoratul Judetean de Jandarmi, inainte de venitea în funcție a actualului inspector șef, colonel doctor Gheorghe Lupescu.

Dincolo de cermoniile de avansare în grad, Jandarmeria Argeș se preătește în egală măsură pentru gestionarea evenimentelor din aceste zile, inspectoratul anunțând că va intensifica măsurile și acțiunile specifice de asigurare a ordinii publice și siguranței cetățenilor care participă la numeroasele manifestări organizate în mai toate zonele județului.