Adevăr sau provocare! Liderul Forței Naționale, Andrei Mihai, lansează o întrebare președintelui PSD Argeș...

Adevăr sau provocare! Liderul Forței Naționale, Andrei Mihai, lansează o întrebare președintelui PSD Argeș:  Ce portofolii va avea județul Argeș în viitorul cabinet?

Dacă am putea adăuga o notă de optimism la schimbarea premierului, aceea ar fi șansa Argeșului de a fi reprezentat în Guvern. La învestirea lui Mihai Tudose, succesorul lui Grindeanu, am pierdut și singurul ministru din partea PSD Argeș, portofoliul la Cercetare al lui Șerban Valeca. Astfel, opinia publică și chiar reprezentanți ai opoziției se întreabă dacă PSD Argeș va avea de câștigat în această ecuație.

Liderul Forței Naționale, Andrei Mihai, chiar a lansat o asemenea întrebare în spațiul public: ”Ce portofolii va avea județul Argeș în viitorul cabinet? Cu ce propuneri va merge conducerea județeană în fața conducerii naționale? Care sunt ministerele vizate? Dezvoltare? Economie? Energie? Cercetare? Își dorește PSD Argeș să negocieze și pentru argeșeni? Sau își vor negocia în continuare pozițiile individuale? Așteptăm răspuns!”. Aceasta este provocarea aruncată celor de la putere, la nivelul Argeșului, provocare la care așteptăm cu toții un răspuns.

Întrebările acestea sunt în mintea multora, care au văzut cum suntem ignorați de centru și care așteaptă ca politicienii aleși cu majoritate de voturi să se gândească și la binele județului.