AdeCor Fashion Home are o nouă colecţie de textile pentru perdele şi draperii

Că tot aşteptăm primăvara şi intrăm în febra curăţeniei de sezon, ar fi indicat, pentru a ne îmbunătăţi starea de spirit şi a ieşi din monotonie, să facem şi o schimbare în casă. Perdelele, de exemplu, sunt o soluţie la îndemână prin care poţi transforma instant aspectul spaţiilor de locuit sau, de ce nu, al biroului. Iar dacă adaugi şi draperii noi, în acelaşi ton cu pernuţele decorative, naproanele de pe masă sau cuvertura de pe pat, atunci deja vei simţi că te-ai mutat în altă casă. 


AdeCor Fashion Home este expert în crearea „hainelor ferestrei tale”, iar la început de sezon vine cu o colecţie bogată de textile, cu imprimeuri şi culori ce te inspiră, aplicate pe ţesături de in, mătase sau voal. Dacă nu ştii ce să alegi, AdeCor Fashion Home are specialişti ce te pot sprijini în acest sens. În pachetul de servicii, sunt incluse, în mod gratuit, cele de consultanţă, măsurători, manoperă şi montaj. Dacă vii cu propria idee, atunci aceasta îţi va fi transformată în realitate, în propria croitorie a AdeCor. „Executăm orice model, la comandă, în propriul atelier de croitorie. Realizăm, pe lângă perdele şi draperii, storuri romane, galerii, rulouri, panouri japoneze şi plisee elegante, dar şi feţe de masă, feţe de pernă, cuverturi, naproane.”, ne-a mărturisit Corina Defteriu. 


Bineînţeles că nu lipsesc nici textilele dedicate camerei copilului, cu modele îndrăgite de cei mici, menite să completeze şi să ofere distincţie încăperii. 

 

 

 Profită de reduceri!


Şi, ca să ai spor la ales, trebuie să ştii că la AdeCor, pe toată perioada lunii martie, ai parte şi de reduceri de 10% la colecţiile din stoc. Materialele se pot selecta din show-roomul generos al AdeCor Fashion Home, situat în Complexul Slava, pe Calea Câmpulung, nr. 1 D, etaj 1 sau pe pagina de Facebook – Slava Perdele şi Accesorii.

„Realizăm de fiecare dată lucrări unice, ne adaptăm în funcţie de preferinţele clientului şi încercăm să satisfacem cele mai exigente gusturi!”, ne-a declarat Corina Defteriu, unul dintre managerii AdeCor.

În plus, dacă doar vreţi să vă împrospătaţi perdelele şi draperiile, AdeCor are şi serviciul de curăţătorie pentru perdele şi draperii, acestea fiind preluate, curăţate, călcate şi montate la loc, contra cost. 


Corina Defteriu şi Adela Oprea au reuşit ca, prin AdeCor, să creeze şi să monteze perdelele şi draperiile din biroul preşedintelui Senatului României, precum şi alte săli din cadrul acestei entităţi. De asemenea, au în portofoliu şi alte VIP-uri care au ales serviciile lor, precum Fuego sau Primăria Piteşti, dar şi numeroase persoane şi firme private.