Acuzații la Spitalul de Pediatrie! Părinții unei fetițe de aproape 2 ani ...

O fetiță de un an și 9 luni a ajuns la Spitalul Marie Curie din Capitală, după ce pe parcursul ultimelor săptămâni a fost adusă de mai multe ori la Spitalul de Pediatrie. Părinții au venit cu copilul care prezenta probleme respiratorii, însă medicii de la Spitalul de Pediatrie ar fi trimis-o acasă de fiecare dată.

Potrivit oamenilor, doctorii ar fi spus că fetița nu ar avea o problemă de sănătate gravă, care să necesite internarea. Însă, sâmbătă au ajuns din nou cu fata la spital, de această dată în stare și mai gravă.

Reprezentanții Spitalului de Pediatrie spun că micuța nu ar fi răspuns cum trebuie la tratament, iar astfel s-a decis să fie transportată la Spitalul Marie Curie din București. Aici, minora a fost internată cu suspiciune de pericardită.

Rudele fetiței acuză doctorii de la Spitalul de Pediatrie din Pitești că nu și-ar fi dat interesul și nu ar fi tratat-o corespunzător. Totodată, un cadru medical ar fi făcut anumite observații cu privire la faptul că oamenii ar fi de etnie romă.

Micuța se află acum în stare stabilă la Marie Curie.