UPDATE! Accident teribil! Un tânăr de 18 ani fără permis și-a omorât prietenii!

UPDATE ORA 00:50

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs în momentul în care autobuzul s-a pus în mișcare de pe loc din stânga sensului de mers Câmpulung către Pitești, fără să acorde prioritate și a fost acroșat din spate de autoturism.

La această oră, șoferul mașinii se află în comă la UPU Pitești.

UPDATE ORA 23:50

Din nefericire, celălalt pasager a decedat și el, cu puțin timp în urmă, în ambulanță. Este vorba despre un tânăr de aproximativ 18 ani. Șoferul este în comă la Spitalul Câmpulung. Pentru acesta a fost solicitat transfer la UPU Pitești.

UPDATE ORA 23:20

Șoferul, în vârstă de 18 ani, este din Godeni. Acesta nu posedă permis de conducere. În aceste momente se află la spital. Un pasager, în vârstă de 17 ani, a murit, iar celălalt se zbate între viață și moarte.

UPDATE ORA 22:50

Doi tineri au fost preluați de ambulanțe, cu semne vitale, dar în stare gravă. Cel de-al treilea a fost declarat decedat.

UPDATE ORA 22:40

Potrivit reprezentanților ISU Argeș au fost descarcerate 3 persoane: unul inconștient, cu traumatism cerebral grav, unul fără funcții vitale, iar cel de-al treilea în stare critică.

UPDATE ORA 22:30

Un autoturism care circula din direcția Pitești către Câmpulung a lovit partea din spate a unui autobuz în care nu se aflau pasageri. Cele trei persoane din autoturism sunt incarcerate.

Traficul este blocat.

Un accident rutier a avut loc, in urma cu putin timp, la Schitu Golești. Potrivit apelantului care a alertat salvatorii prin 112, trei persoane ar fi ranite.

Din primele informații, in accidentul care a avut loc pe DN 73, ar fi implicate un autoturism si un autobuz(fara pasageri). Se pare ca victimele sunt incarcerate. Intervin o autospeciala cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD si doua ambulante SAJ Arges.

La fata locului se deplasează si politistii.