UPDATE! ÎN CÂMPULUNG! VIDEO! PROXENEȚI RIDICAȚI DE MASCAȚI!

UPDATE: Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Câmpulung, împreună cu luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, efectuează 43 de percheziţii domiciliare pe raza municipiului Câmpulung şi a comunelor Bughea de Sus, Lereşti şi Poienarii de Muscel, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

CITIŢI ŞI... Doi procurori şi câţiva poliţişti - bănuiţi de blaturi cu proxeneţii din Câmpulung

Acţiunea se desfăşoară cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională şi Unităţii Teritoriale de Analiza Informaţiilor Argeş.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2008 – 2016, persoanele vizate ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către 80 de femei, în state ale Uniunii Europene.

45 de persoane vor fi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung pentru audieri.

De asemenea, în cauză s-a beneficiat de sprijinul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră.

Mai multe percheziţii au loc în acest moment în zona oraşului Câmpulung şi în localităţile învecinate. Este vizată o reţea de proxeneţi, poliţiştii având mandate de aducere pentru 25 de persoane, prejudiciul fiind de peste 3 milioane de euro! Revenim