(video) A fugit din spital după ce a vrut să sară în gol! Avea un briceag de 10 cm

UPDATE, 22 mai:

Un tânăr, în vârstă de 30 de ani, este cercetat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești pentru săvârșirea infracțiunilor de zădărnicirea combaterii bolilor, distrugere și portu sau folosință fără drept de obiecte periculoase.

Reamintim că pe data de 14 mai, bărbatul de etnie rromă s-a urcat pe acoperișul hotelului în care era carantinat doar de o zi, amenințând că se omoară fiind nemulțumit de condițiile oferite de unitatea de cazare. Polițiștii au negociat cu acesta prin telefon și l-au convins să renunțe la gestul necugetat.
Astfel, tânărul a fost preluat de un echipaj medical și transferat la Psihiatrie. La momentul respectiv prezenta halucinații.

La scurt timp după spitalizare, argeșeanul a încercat să fugă din unitatea medicală. Avea asupra sa un briceag cu lama de aproximativ 10 centimetri pe care se pare că l-a deținut în momentul transferului realizat de echipajul medical. Înainte de a părăsi camera de spital, pacientul a distrus tot ce a prins cu briceagul. A fost prins de polițiști în timp ce sărea gardul unității medicale.

„În esenţă s-a reţinut faptul că în data de 15.05 2020, în condiţiile în care se afla internat într-o unitate medicală de pe raza municipiului Piteşti, fiind dispusă anterior faţă de acesta măsura carantinei instituţionalizate, o persoană nu a respectat măsurile de carantină dispuse pentru prevenirea sau combaterea SARS CoV 2, sens în care a părăsit fără drept această unitate medicală prin escaladarea unui gard împrejmuitor, fiind identificat de organele de poliţie în apropierea acesteia.

Cu ocazia verificărilor s-a constatat că persoana în cauză, pe perioada în care s-a aflat în unitatea medicală, a purtat, pără drept, un briceag cu lama de aproximativ 10 centimetri, iar cu puţin timp înainte de a părăsi locaţia unde era carantinat, acesta distrus mai multe obiecte aflate în inventarul acestei entităţi” , precizează Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti.


 

 

UPDATE, ora 10:50


Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost convins să coboare de pe acoperisul hotelului în care era carantinat. Polițiștii au negociat cu acesta prin telefon. Bărbatul, cetățean de etnie rromă, a povestit că a apelat la acest gest necugetat fiind nemulțumit de condițiile oferite de unitatea de cazare.


 

Un bărbat aflat în carantină amenință că se aruncă în gol. Persoana se află pe acoperișul hotelului AMD.

Polițiștii, pompieri și medicii au ajuns la fața locului. Bărbatul este recalcitrant, face scandal. Acesta le-a solicitat autorităților să meargă la o unitate medicală.


Revenim