VIDEO- Angajații Penitenciarului Colibași protestează

ACUM! VIDEO- Angajații Penitenciarului Colibași protestează. Protestele angajaţilor din penitenciare vor continua până la soluţionarea revendicărilor.

Ieri dimineață, 100 de angajați din Penitenciarul Colibași și Penitenciarul - Spital Colibaşi au protestat în fața celor două penitenciare. Aceștia cer îmbunătățirea condițiilor de muncă, eliminarea deficitului de penitenciar şi a inechităţilor salariale: "100 de angajaţi din Penitenciarul Colibaşi şi Penitenciarul - Spital Colibaşi protestează astăzi 06.10.2016 în faţa celor două penitenciare pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă, eliminarea deficitului de penitenciar şi a inechităţilor salariale. Alături de colegii care vor protesta în faţa penitenciarelor de la Târgşor, Miercurea Ciuc, şi Oradea aceştia cer demiterea ministrului Raluca Prună pentru incompetenţă", se arată într-un comunicat de presă al Sindicatului Omnia din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

CITEȘTE ȘI ... Rețineri în masă în cazul proxeneților din Câmpulung!


Totodată, angajații din închisori îi reproșează ministrului Raluca Prună "lipsa de profesionalism în gestionarea problemelor sistemului penitenciar şi lipsa de interes pentru condiţiile de lucru ale personalului care lucrează exact în aceleaşi condiţii mizerabile pe care le deplânge, ori de câte ori are ocazia, în cazul deţinuţilor".
Protestele angajaţilor din penitenciare vor continua până la soluţionarea revendicărilor.