ACUM! Valeca în conferință: L-am rugat pe Cristi Gentea să nu se pripească!

În aceste momente, la PSD Argeș, se desfășoară o conferință de presă susținută de președintele Șerban Valeca. Subiectul principal pe ordinea de zi prezintă, așa cum era de așteptat, valul de demisii de la nivelul PSD Pitești și nemulțumirile organizației privind incapacitatea conducerii județene de a susține numirea unor șefi de instituții, cu precădere fiind vorba despre pierderea funcției de director al Finanțelor Publice Argeș de către Lucrețiu Tudor.

CITEȘTE ȘI ... UPDATE: Primarul din Albota amenință că își va da demisia din PSD: „Dacă partidul nu ține cont de noi, nu mai are sens ...

În fața presei, Șerban Valeca declară că l-a rugat pe Cristian Gentea, președinte PSD Argeș la momentul respectiv, ”să nu se pripească”. A fi la conducerea unei organizații înseamnă uneori să deții ”niște limite ale pasiunii”. Acesta a fost îndemnul președintelui Șerban Valeca.

CITEȘTE ȘI ... Ziua îngrămădiților la PSD! Șeful Finanțelor- schimbat peste capul partidului!

Referitor la pierderea funcției de director al Finanțelor Publice de către Lucrețiu Tudor, Serban Valeca a reamintit că l-a susținut pe fostul director al ANAF-ului. Această decizie a respectat procedura legală.

”Referitor la această situație am avut două comentarii publice. Nu pot fi bănuit nicio clipă de neloialitate față de organizație. Propunerea domnului Tudor s-a făcut în limita legii. Decizia luată de ANAF nu a ținut de mine.
Am vorbit cu colegii și cu domnul Gentea să nu se pripească. Eu sper să mai discutăm ca oamenii să înțeleagă ce se poate și ce nu se poate face. Noi trebuie să urmăm procedurile legale... Toți cei care și-au dat demisia au făcut un gest care a trecut de la emoție la pasiuni. Cred că după ce voi discuta cu ei, le vor retrage.” , 
a declarat Șerban Valeca.