Soți despărțiți în Postul Mare! Bărbatul a murit...

UPDATE, 8 aprilie:

Urgență, sâmbătă seara, în comuna argeșeană Cuca, acolo unde doi soți au fost găsiți inconștienți. Soba la care se încălzeau a emanat monoxid de carbon. 

Cei doi locuiau în Pitești, dar în timpul weekendului mergeau la casa de la țară. Un vecin i-a descoperit după ce a intrat la bănuieli văzând că soții nu dau niciun semn de viață. A mers la casa celor doi, a bătut la ușa, dar nu a primit niciun răspuns. Bărbatul s-a uitat pe geam și l-a zărit pe vecinul său prăbușit pe podea. Atunci a alertat autoritățile. Polițiștii ajunși la fața locului au spart geamul de termopan. Femeia se afla pe pat, iar soțul ei era inconștient pe podea.

Din fericire, femeia și-a revenit ușor atunci când a fost scoasă la aer, dar pentru soțul acesteia nu s-a mai putut face nimic. A fost resuscitat, dar era prea tarziu.


Cei doi foloseau o sobă, la care fusese racordat un coş de evacuare a fumului, flexibil, din cele care se folosesc la bloc pentru hote. Astfel, încăperea s-a umplut de monoxid de carbon.

 

Conform informațiilor furnizate de medicul care s-a ocupat de femeie, aceasta este în stare stabilă, conștientă,  orientată și își amintește ce s-a întamplat. Va fi externată cel târziu mâine.

UPDATE, ora 21:00

Un vecin a mers la locuința celor doi. Văzând că nu raspund, iar ușile și ferestrele erau blocate, bărbatul a sunat la 112. La fața locului au ajuns polițiștii, care au spart un geam. În casă i-au găsit pe cei doi soți, bărbatul inconștient pe podea, iar femeia pe pat.

A fost solicitate echipajele medicale. Cei doi soți au fost resuscitați. Femeia, în vârstă de 53 de ani, a fost readusă la viață, iar în cazul bărbatului de 58 de ani s-a declarat decesul.

 Prima ipoteză este intoxicarea cu monoxid de carbon emanat de la soba pe lemne.

 

UPDATE, ora 20:45

Din primele informații, se pare că cei doi sunt soț și soție. Doar femeia ar mai fi în viață. Cel care a sunat după ajutor a povestit că cei doi soți s-ar fi intoxicat de la o sobă.

O ambulanță  a fost solicitată de urgență în localitatea Cuca, zona Baltata, acolo unde doua persoane ar fi intoxicate cu monoxid de carbon.

CITEȘTE ȘI ... O tânără din Ștefănești, noua Miss Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr"

Din primele informații, se pare că un om ar fi decedat.