(video) TRAGEDIE - vezi motivele care l-au impins pe Răzvan la sinucidere! De 8 zile trupul său...

UPDATE: Oamenii din sat, care il cunosteau pe băiat, au avut numai cuvinte de bine, de spus despre el. O vecină povesteste cum că băiatul s-a bătut cu fratele său, chiar in ziua dispariției, deoarece acesta il trimitea tot timpul la muncă și profita de bunătatea lui.

Se pare că tănărul ar fi provenit dintr-o familie cu probleme, mama sa fiind consumatoare de băuturi alcoolice, iar fratele, suferind de un handicap, nu muncea. Presiunile din familie se pare că l-au impins pe Razvan să recurgă la acest gest necugetat.

CLICK AICI! VEZI VIDEO de la fața locului!

CLICK AICI! VEZI VIDEO - declarațiile vecinei!

UPDATE: Tânărul, găsit spânzurat in pădurea de la Merișani, se numește Voica Răzvan și dispăruse din data de 25 august. Se pare că fuga sa de acasă a fost provocată de o ceartă puternică dintre el, mama sa și fratele vitreg.

Trupul tânărului a fost găsit intr-o stare avansată de putrefacție, ceea ce a dus la concluzia că acesta s-ar fi spânzurat in apropierea zilei in care a dispărut de la locuință.

Cu puțin timp in urmă, un  tânăr de 26 de ani a fost găsit spânzurat, lângă biserică, intr-o pădure din Merișani. La locul tragediei, se deplasează in aceste momente, un echipaj SMURD de terapie intensivă.

CITIȚI ȘI...AZI - CRIMĂ IN ARGEȘ! I-a dat cu bâta in cap, la beție!