UPDATE: Bărbatul electrocutat pe stâlp a fost urcat în elicopterul MAI - Va fi dus la București!

UPDATE:
Cu puțin timp în urmă, bărbatul electrocutat a fost preluat de către elicopturl MAI și transferat la Spitalul Floreasca din București.

Soția bărbatului povestește că acesta a fost rugat de un vecin să-l ajute cu instalația electrică. Bărbatul, în vârstă de 40, din Hârtiești, este cunoscut ca fiind priceput în această meserie. Chiar de puțin timp își depusese actele necesare pentru a-și înființa o firmă în domeniu.

În momentul incidentului, bărbatul lucra la instalația electrică a casei vecinului.

În ajutorul său a venit un elicopter MAI, care a primit acordul de decolare, fiind cea mai rapidă cale de a-l transfera pe bărbat la un spital din capitală.

UPDATE:

Bărbatul electrocutat a fost dat jos de pe stâlpul unde rămăsese agățat. Din fericire, acesta este viață și a fost preluat de echipajul SMURD.

Pentru că starea acestuia este foarte gravă, pe stadionul din Hârtiești va ateriza un elicopter care îl va prelua pe bărbat și îl va transporta la București.

Cu puțin timp în urmă, un bărbat s-a electrocutat în timp ce lucra pe un stâlp.
Bărbatul a rămas agățat pe scară.
Incidentul a avut loc în comuna Hârtiești. La fața locului intervin un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri din Mioveni și o autospecială.

Persoana care a solicitat ajutorul pompierilor nu știa dacă persoana electrocutată este sau nu în viață.