UPDATE! S-a injunghiat la câteva luni după ce a născut! E a patra oară...

UPDATE ORA 16:00. Tânara care a încercat să se sinucidă înfigându-și un cuțit în inima devenise mamă a două oară abia acum câteva luni. Femeia nu a ținut, se pare, cont de faptul că lasa în urma sa doi copilași, din care unul abia născut și s-a trezit astăzi hotărâtă să închieie socotelile cu viața pe motiv ca s-a certat cu familia asupra dreptului de proprietate pe un teren. Și-a înfipt un cuțit între sâni, dar - din fericire - acesta nu a pătruns foarte adânc, motiv pentru care echipajele medicale care au intervenit sunt optimiste asupra șanselor ei de a scăpa din această încercare. Tragic este faptul că femeia, la numai 22 de ani, se afla la a patra tenativă de suicid, cu "șanse" mari de recidivă.

NEWS ORA 14:00. În urmă cu puțin timp, o tânără de 22 de ani din Purcăreni, a încercat să își ia viața. Se pare că nu este la prima tentativă de sinucidere. De data aceasta, fata ar fi încercat să își înfigă un cuțit în inimă.

Motivul pentru care fata ar fi apelat la acest gest extrem îl reprezintă anumite probleme în familie legate de niște proprietăți.

Starea tinerei este stabilă. Un echipaj SMURD se află la fața locului și îi acordă îngrijiri medicale.