Recepționera unui hotel din Pitești - înjunghiată. Doi copii au rămas...

UPDATE ora 21:00

Imediat după aflarea tragicei vești, vecinii tinerei care a fost găsită înjunghiată s-au strâns la porți sa discute. Cu toții știau că atât femeia cât și bărbatul cu care avea doi copii erau oameni buni. Niciunul nu știe cum a survenit moartea tinerei și așteaptă ca anchetatorii să facă lumină în acest caz.
 

UPDATE ora 18:18

Tânăra găsită moartă era în proces de divorț. Avea doi copii, o fată și un baiat. In momentul in care s-a produs tragedia, unul dintre minori se afla la bunica(mama femeii), iar celălalt la fostul soț al femeii. Politistii nu au găsit cuțitul și nici vreun bilet din care să reiasă o posibilă intenție sinucigașă. Cercetările sunt in plina desfășurare.

Femeia lucra ca recepționeră la un hotel din Pitești.

Ancheta va fi preluata de un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Arges.

UPDATE ora 17:45

Înca de ieri, fata de 29 de ani nu a mai raspuns la telefon. Mama acesteia s-a panicat și mers la locuinta unde statea fiica ei. Ușa de la intrarea în locuință era încuiată, iar tânăra, ce prezenta doua leziuni în zona abdomenului, zăcea fara suflare.


Nu se stie momentan daca a fost injunghiata sau și-a provocat ranile singura.

Cu puțin timp în urmă, o tânără de aproximativ 30 de ani a fost descoperită fără suflare în localitatea argeșeană Călinești.
La fața locului se deplasează poliția și un echipaj al Ambulanței.

Momentan nu se știu circumstanțele în care  s-a produs tragedia.