VIDEO! UPDATE! URMĂRIT DE POLIȚIE, A LOVIT 9 MAȘINI ȘI A RECUNOSCUT CĂ A ”FUMAT”...

UPDATE: Tânărul a recunoscut că  se afla sub influența stupefiantelor. 

UPDATE: Tânărul din București, Ștefan I. a intrat într-o benzinărie de pe A1 de la km 36 pentru a alimenta și a plecat fără să plătească, ceea ce a dus la urmărirea acestuia ca în filme. Polițiștii au organizat două filtre pe autostradă însă nu l-au putut opri, astfel că au apelat la polițiștii argeșeni. Tânărul a lovit patru mașini pe A1 și încă cinci la Dedulești, unde a fost și prins de polițiști. În total tânărul a lovit nouă mașini, dintre care una a fost cumparată de proprietar de numai o zi. Autoturismul condus de bucureștean este aL tatălui său.

Accidentele nu s-au soldat cu victime ci doar cu pagube materiale, unele dintre autoturismele implicate în carambolul de la Dedulești, fiind destul de avariate. Bucureșteanul se va alege cu dosar penal pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe interzise. 

VIDEO - Sursa Info Trafic Pitești 

Tânărul este dus la Spitalul Județean pentru recoltare de probe. Tânărul a declarat polițiștilor că nu știe exact câte mașini a lovit. Acesta refuză să i se recolteze probe și recunoaște că ar fi consumat droguri. 

Un tânăr în vârstă de 28 de ani din București, a fost urmărit ca în filme pe străzile din Argeș, după ce nu a vrut să oprească pe A1 la mai multe semnale ale polițiștilor. Se pare că pe autostradă ar fi lovit mai multe mașini. Tânărul a fost prins la Dedulești, după ce și aici a lovit alte mașini. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili de ce tânărul nu a oprit la semnalele acestora.