UPDATE: Droguri sau infarct? În urma necropsiei...

UPDATE 11 AUGUST

În urma rezultatului necropsiei efectuate bărbatului de 31 de ani care a murit ieri dimineață în cartierul Trivale reiese că acesta s-a înecat cu vomă. Deși inițial nu era exclusă nici o variantă, fiind vehiculate infarctul și o posibilă intoxicație cu substanțe interzise, rezultatul necropsiei arată clar că este vorba despre o asfixie mecanică.

UPDATE ORA 08:30

Moarte suspectă la Pitești!

Tânărul de 31 de ani a murit după ce ar fi petrecut toată noaptea cu un prieten. Ei au băut până dimineață, moment în care tânărului i s-a făcut rău. Prietenul acestuia și-a anunțat mama, care a sunat la 112. O ambulanță a sosit la fața locului, in cartierul Trivale, și i-a acordat îngrijiri medicale pitesteanului chiar în scara blocului în care acesta a leșinat, însă medicii nu l-au mai putut salva. El nu era cunoscut ca având afecțiuni medicale. 

Criminaliștii au ajuns și la fața locului și au prelevat probe, iar trupul inert a fost dus la laboratorul de medicina legală. Polițiștii au deschis o ancheta. Cazul este catalogat drept moarte suspectă.

UPDATE ORA 07:30

O femeia a sunat la 112, după ce tânărului i s-a făcut rău în scara blocului. Echipajul medical a ajuns la fața locului, însă, din păcate, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic. 

În urmă necropsiei se va stabili cu exactitate cauza decesului. 

Acum! Tanar mort in scara bocului!  

Un tanar a decedat in scara unui bloc din cartierul Trivale. Avea doar 31 de ani.La fata locului se deplaseaza politistii.